Panna cotta van honing met vijgen

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 30

Ingrediënten

  • 4 dl room
  • 1,5 gelatineblad (2g/blaadje)
  • 2 el honing
  • 4 vijgen
  • 2 kl bruine suiker

Recept

Breng de room aan de kook samen met de honing.

Week de gelatine in koud water, knijp uit en los op in de room.

Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast.

Verwarm de oven op 180°C. Snij de vijgen kruislings in en leg ze op bakpapier.

Bestrooi met de suiker en bak ze 10 minuten in de oven.

Laat afkoelen.

Serveer de panna cotta met de vijgen en eventueel een beetje extra honing.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.