Tataki van rund met crème van rode biet

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Door het vlees kort te bakken blijft het lekker zacht en mals. Serveer met een crème van rode biet voor een heerlijk, feestelijk voorgerecht.

Ingrediënten

  • 200 g biefstuk
  • 1 voorgegaarde rode biet
  • 2 el rode bietenscheuten
  • 2 el yoghurt
  • 1 el za’atar
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Recept

Haal het vlees uit de koelkast.

Mix de rode biet met de yoghurt en de za’atar, kruid naar smaak met peper en zout.

Kruid het vlees met peper en zout en bak langs beide kanten kort aan in de pan.

Laat het vlees nadien even rusten onder aluminiumfolie.

Snijd het vlees in fijne reepjes.

Lepel wat rode bieten crème op de bordjes en leg er de reepjes rundvlees op. Werk af met wat scheutjes van rode biet.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.