Garnalencocktail

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Met ons recept geef je een moderne toets aan de ultieme klassieker tijdens de feestdagen: de garnalencocktail. 

Ingrediënten

Voor de cocktailsaus

  • 65 ml slagroom
  • cayennepeper
  • 2 el mayonaise
  • 2 el tomatenketchup
  • 1 el whisky
  • 1 el citroensap
  • Ev tabasco

Recept

Maak de cocktailsaus

Klop de room half op met een snuifje cayennepeper. Meng er de mayonaise, ketchup, whisky en citroensap onder. Voeg enkele druppels tabasco toe om hem pittiger te maken.

Maak de garnalencocktail

Schik de rucola in de glaasjes.

Snijd de kerstomaatjes in partjes en schik ze in de glaasjes bovenop de rucola. Lepel er de grijze garnalen op.

Kruid met peper en zout en lepel er de cocktailsaus over. Werk af met wat preischeutjes en serveer.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.