Groot licht grijs bord gevuld met een dip van zure room, hazelnoot en olijven. Je dipt hierin met geroosterde pitabroodjes, er liggen enkele broodjes naast de dip in een ander kommetje.

20x gezonde snacks en hapjes

Gezonde snacks voor tijdens een gezellige televisieavond of aperitiefhapjes voor je gasten: het is niet altijd eenvoudig om voor een gezond alternatief te zorgen. Deze recepten voor gezonde snacks tussendoortjes en hapjes helpen je alvast op weg! Zo wordt gezonde snacks maken een piece of …euh…carrot?

Gezonde tussendoortjes: geef de klassiekers een twist

Pannenkoeken, cake, muffins, nachos, brownies … dit zijn maar enkele van onze favoriete zoetigheden of snacks. Haast niemand kan aan dit lekkers weerstaan. En dat hoeft ook niet want ze hebben allemaal een plaatsje in een gezonde levensstijl. Wil je ze toch liever vermijden? Ben je op zoek naar creatieve manieren om meer groenten en fruit te eten? Goed nieuws! Met een aantal tips en tricks lukt dit perfect. En met deze recepten ben je er he-le-maal klaar voor. Wat dacht je van ovengebakken nachos of groentepancakes?

Gezonde snacks here we come!

Geen tijd? Geen nood! Deze gezonde snacks zijn zo klaar!

Gezonde snacks en hapjes maken hoeft ook helemaal niet ingewikkeld te zijn. Voor een lekkere bruschetta met crème van witte bonen en boerenkoolchips of een eiwrap met ham en groenten hoef je bijvoorbeeld helemaal niet lang in de keuken te staan.

Op zoek naar iets fris voor op een mooie zomerdag? Probeer zeker eens yoghurtsnoepjes met je favoriete fruit in. Onweerstaanbaar!

Heb je een van deze gezonde snacks uitgeprobeerd? Laat het dan zeker weten via onze Facebookpagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!