![Snackpaprika met homemade kruidenkaas Een opgevulde puntpaprika met roomkaas en kruiden ligt op een houten snijplankje. Er werden rolletjes van gesneden en vastgeprikt met een stokje om het aperitief in stijl te starten. Voor de garnering en de kleur voegde we nog enkele verse blaadjes basilicum toe.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/Snackpaprika%20met%20homemade%20kruidenkaas%202.jpg?itok=8X7JhDE9)
![Snackpaprika met homemade kruidenkaas Een opgevulde puntpaprika met roomkaas en kruiden ligt op een houten snijplankje. Er werden rolletjes van gesneden en vastgeprikt met een stokje om het aperitief in stijl te starten. Voor de garnering en de kleur voegde we nog enkele verse blaadjes basilicum toe.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/Snackpaprika%20met%20homemade%20kruidenkaas%202.jpg?itok=zI9O-fBr)
Bereiding
Verwijder het bovenste kapje en steel van de puntpaprika’s.
Blancheer ze ongeveer 4 minuten in kokend gezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
Maak de kruidenkaas. Meng de gehakte kruiden en walnoten door de roomkaas. Breng verder op smaak met cayennepeper, peper en zout.
Vul de paprika’s met de kruidenkaas. Laat volledig afkoelen in de koelkast gedurende 1 à 2 uur.
Snijd plakjes van de gevulde puntpaprika’s en serveer als hapje.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.