
Een gezonde club sandwich? Het kan! Met dit recept maak je een club sandwich die even lekker is als de originele versie.
Ingrediënten
- 70 g gegrilde paprika (bokaal)
- 25 g walnoten
- enkele slablaadjes (kropsla, eikenbladsla,…)
- 1 el verse kaas
- 1 plakje rosbief
- ½ hardgekookt ei
- 3 sneetjes bruin brood
- olijfolie
- peper
Recept
Doe de gegrilde paprika, samen met de walnoten, verse kaas en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper.
Snijd het hardgekookt eitje in plakjes.
Besmeer 1 sneetje brood met wat van de homemade paprikaspread en leg er een plakje rosbief op.
Leg er een slablaadje op en sluit met een ander sneetje brood.
Besmeer dit sneetje opnieuw met de paprikaspread en beleg deze keer met plakjes ei in plaats van rosbief. Sluit de sandwich met de laatste snede brood en snijd diagonaal door.
Steek de broodjes eventueel vast met een prikker.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.