Meesterlyck, pure en eerlijke ham van bij ons

Meesterlyck, pure en eerlijke ham van bij ons

Als je van fijne ham houdt, dan kom je vanzelf terecht bij Meesterlyck. Al sinds 1992 hét keurmerk voor kwaliteitsham van bij ons. Het M-brandmerk is inmiddels een vertrouwd symbool dat staat voor pure en vooral lekkere ham. Meesterlyck-ham moet voldoen aan de strengste kwaliteitsvereisten en wordt gecontroleerd tot op je boterham.

Meesterlyck-ham wordt gemaakt op basis van 100% Certus of 100% Belgisch varkensvlees (gekweekt, geslacht en versneden in België). Je ondersteunt dus de lokale economie en beperkt de voedselkilometers. Momenteel zijn 14 vleeswarenfabrikanten erkend om producten onder het Meesterlyck-label op de markt te brengen. Je vindt naast kookham nu ook Meesterlyck gedroogde ham bij jouw slager of supermarkt.

Meesterlyck-kookham, magere ham

Meesterlyck-kookham* is magere ham. Ze bevat niet meer dan 3 g vet per 100 g en is arm aan verzadigd vet. Met maximaal 800 mg natrium (of 2 g zout) per 100 g scoort ze ook goed inzake zoutgehalte. Meesterlyck-kookham is bovendien rijk aan eiwitten, selenium en vitamine B1 en een goede bron van zink.

* bron: www.internubel.be

Meester M maakt kiezen makkelijk

Kiezen is verliezen, maar M(eesterlyck) maakt kiezen makkelijk...

Probeerde jij een van onze recepten met Meesterlyck-ham? Of heb je nog een recept of tips die je graag met ons wil delen? Laat het dan zeker weten via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.