Bereiding
Snijd de lente-uitjes (met het meeste groen) in fijne ringen. Blancheer de groene boontjes kort en snijd ze vervolgens in stukjes van ongeveer 2 cm.
Bak de voorgegaarde aardappelblokjes zoals staat beschreven op de verpakking.
Meng de zure room met de mayonaise, eventueel wat fijngesnipperde dille, en kruid met peper en zout.
Snijd de tomaten in blokjes. Meng de aardappelblokjes, ⅔ van de lente-ui en ⅔ van de tomatenblokjes met de dressing. Doe alles in een serveerkom.
Leg de plakjes rauwe ham op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C tot ze krokant zijn. Laat even afkoelen en hak grof.
Strooi de rest van de lente-ui, de resterende tomatenblokjes en de krokante hamsnippers over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.