Start to cook

Aardappelpizza

Hoofdgerecht
Snel klaar

Voor 1 pizza:

  • 2 sneetjes rauwe ham
  • 1 aardappel
  • 4 champignons
  • 75 ml tomatensaus
  • 1 bol mozzarella
  • 3 el Parmezaanse kaas
  • 1 ei
  • 1 el olijfolie
  • Peper

Verwarm de oven voor op 190 °C.

Schil de aardappel en snijd in fijne plakjes, vb met een mandoline. Snijd de champignons en mozzarella in plakjes.
Schik de aardappelplakjes in een cirkel dakpansgewijs op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet 5 minuten in de oven.

Haal de aardappelbodem uit de oven en verdeel er de tomatensaus over. Leg daarop de champignons en de mozzarella. Breek een eitje in het midden van de pizza.
Zet de pizza opnieuw in de oven voor 10 minuten.

Haal de aardappelpizza uit de oven en schuif op een bord of plankje. Verdeel er de sneetjes rauwe ham over.

Werk af met de olijfolie en wat peper en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.