Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 °C.
Schil de aardappel en snijd in fijne plakjes, vb met een mandoline. Snijd de champignons en mozzarella in plakjes.
Schik de aardappelplakjes in een cirkel en dakpansgewijs op een met bakpapier bedekte bakplaat. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en zet 5 minuten in de oven, op de stand hete lucht.
Haal de aardappelbodem uit de oven en verdeel er wat tomatensaus over. Leg daarop de champignons en de mozzarella. Breek voorzichtig een eitje in het midden van de pizza.
Zet de pizza opnieuw in de oven ongeveer 10 minuten, of tot het ei is gestold.
Haal de aardappelpizza uit de oven en schuif op een bord of plankje. Verdeel er de sneetjes gedroogde ham over.
Werk af met de olijfolie en wat peper en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.