Bruschetta met witloof en ham

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 3 stronkjes witloof
  • 1 ciabatta
  • 8 sneden gedroogde ham
  • 4 el geroosterde pijnboompitten
  • 2 el donkere rozijnen
  • balsamicoazijn
  • olijfolie
  • peper en zout

Recept

Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

Spoel het witloof en snijd het in stukken.

Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de ciabatta in dikke sneden en rooster ze.

Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

Werk af met sneden gedroogde ham en pijnboompitten.

Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta’s.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.