Start to cook

Bruschetta met witloof en ham

4
20
  • 3 stronkjes witloof
  • 1 ciabatta
  • 8 sneden gedroogde ham
  • 4 el geroosterde pijnboompitten
  • 2 el donkere rozijnen
  • balsamicoazijn
  • olijfolie
  • peper en zout

Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.

Spoel het witloof en snijd het in stukken.

Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de ciabatta in dikke sneden en rooster ze.

Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

Werk af met sneden gedroogde ham en pijnboompitten.

Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta’s.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.