Bruschetta al pomodoro

Aperitiefhapje
Toppers met tomaat
Feestrecepten lente
4
  • 1 wit stokbrood
  • 350 g tomaten
  • 1 busseltje basilicum, fijngehakt
  • 1 dl olijfolie extra vergine
  • 1 theelepel kappertjes
  • 40 g ontpitte olijven
  • zout

Vervang het wit stokbrood door een bruin of volkoren stokbrood.

Snijd de olijven in stukjes. Dompel de tomaten kort in kokend water. Pel ze, verwijder de zaadjes en snijd ze dan in blokjes.
Doe de blokjes tomaat samen met de fijngehakte basilicum, de kappertjes en de olijven in een kom. Voeg olie en eventueel wat zout toe.

Laat de sneden brood lichtjes roosteren in de oven. Leg er wat van het mengsel op en dien onmiddellijk op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.