Snelle bessentaart

Mammie delivery: 18x taart voor moederdag

Persoonlijk, lekker, creatief én met respect voor social distancing. Wie nog op zoek is naar tips voor moederdag is hier aan het juiste adres. Niets zaliger om te krijgen dan een zelfgemaakt cadeautje, met liefde bereid. Onze tip: een taartdelivery, ofwel een taart door jou gebakken en aan huis geleverd bij de mama. Woon je nog gewoon bij jouw mama? Dan kan je natuurlijk ook gewoon thuis een taart bakken!  

Hoe pak je zo’n thuislevering precies aan?

Stap 1: Kies één van de 18 taarten hieronder en koop de ingrediënten. Er is voor elke mama wat wils: taarten met fruit, chocoladebommetjes, zoet maar zonder suiker of een zoute zonde... Voor alles wat lekker is om in deze taarten te gebruiken vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Koop jij graag rechtstreeks bij een hoeve in jouw buurt? Je vindt hier alle hoeveverkooppunten.

Stap 2: Kies een rustig moment en ga aan het bakken.

Stap 3: Zoek een stevige doos en pak je taart mooi in.

Stap 4: Mama delivery: wandel, fiets of skate naar de woning van mama en zet de taart aan de deur. Bel nu aan en ga minstens 1,5 meter van de deur staan. Als mama de deur opent, schreeuw je uit volle borst ’Gelukkige moederdag!’ en klaar is kees.

Welke taart ga jij maken voor moederdag?

Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!