Snelle bessentaart

Mammie delivery: 18x taart voor moederdag

Persoonlijk, lekker, creatief én met respect voor social distancing. Wie nog op zoek is naar tips voor moederdag is hier aan het juiste adres. Niets zaliger om te krijgen dan een zelfgemaakt cadeautje, met liefde bereid. Onze tip: een taartdelivery, ofwel een taart door jou gebakken en aan huis geleverd bij de mama. Woon je nog gewoon bij jouw mama? Dan kan je natuurlijk ook gewoon thuis een taart bakken!  

Hoe pak je zo’n thuislevering precies aan?

Stap 1: Kies één van de 18 taarten hieronder en koop de ingrediënten. Er is voor elke mama wat wils: taarten met fruit, chocoladebommetjes, zoet maar zonder suiker of een zoute zonde... Voor alles wat lekker is om in deze taarten te gebruiken vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Koop jij graag rechtstreeks bij een hoeve in jouw buurt? Je vindt hier alle hoeveverkooppunten.

Stap 2: Kies een rustig moment en ga aan het bakken.

Stap 3: Zoek een stevige doos en pak je taart mooi in.

Stap 4: Mama delivery: wandel, fiets of skate naar de woning van mama en zet de taart aan de deur. Bel nu aan en ga minstens 1,5 meter van de deur staan. Als mama de deur opent, schreeuw je uit volle borst ’Gelukkige moederdag!’ en klaar is kees.

Met lekkers van hier en zelfgemaakt, dat smaakt!

6x rood: de kleur van de liefde én van aardbeien

Op moederdag liggen de winkels gevuld met heerlijke ingrediënten van bij ons: van zoete aardbeien tot friszure rabarber… Je kunt het zo zoet en zo lekker niet bedenken of onze landbouwers produceren het in deze periode helemaal lokaal. Door mama te verrassen met een taartje met lokaal seizoensfruit maak je niet alleen mama supergelukkig maar steun je ook onze lokale landbouwers.          

Welke taart ga jij maken voor moederdag?

Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.