Verse kaas met peren- en appelcompote en karamel

Dessert
Peren van bij ons
4
  • 4 el gecondenseerde gesuikerde melk
  • 2 el honing
  • 400 g verse kaas (volvet)
  • enkele eetl. appelcompote
  • 2 stoofperen
  • 2 stoofappels
  • klontje boter
  • enkele zandkoekjes
  • karamelsaus

Neem de gecondenseerde melk en meng met de honing.
Verkruimel de zandkoekjes.
Schil de peren en appels en snijd in blokjes.
Stoof ze gaar onder deksel met een eetlepel water en een klontje boter.

Meng de verse kaas luchtig met de compote en de honing-melk.
Werk af met de koekjes en wat karamelsaus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.