Verse kaas met peren- en appelcompote en karamel

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 4 el gecondenseerde gesuikerde melk
  • 2 el honing
  • 400 g verse kaas (volvet)
  • enkele eetl. appelcompote
  • 2 stoofperen
  • 2 stoofappels
  • klontje boter
  • enkele zandkoekjes
  • karamelsaus

Recept

Neem de gecondenseerde melk en meng met de honing.
Verkruimel de zandkoekjes.
Schil de peren en appels en snijd in blokjes.
Stoof ze gaar onder deksel met een eetlepel water en een klontje boter.

Meng de verse kaas luchtig met de compote en de honing-melk.
Werk af met de koekjes en wat karamelsaus.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.