Op tafel staan twee blauw-grijze borden gevuld met de waterzooi van konijn. Warme kleuren door het gebruik van pompoen, champignons en selder. Er staat nog een potje langs met de crumble van peterselie en glaasjes water.

Waterzooi van konijn met herfstgroenten en peterseliecrumble

(1 beoordeling)

Een klassieke waterzooi, maar dan in een heerlijk herfstjasje. Mals konijn, volle groenten zoals butternut, pastinaak en champignons, en bovenop een knapperige peterseliecrumble als smaakvolle verrassing. Dit stoofpotje warmt niet alleen je bord op, maar ook je hele keuken. Laat die gure dagen maar komen!

Hoofdgerecht

90 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de peterseliecrumble

20 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Snipper de ui en knoflook. Schil en snijd de pompoen en pastinaak in hapklare stukken. Halveer de champignons en snijd de selder en prei fijn.