

Geroosterde aardappelsalade met makreelfilets en mosterdsaus
Geroosterde aardappelen, romige mosterdsaus en gerookte makreel: deze lauwwarme salade is allesbehalve standaard. De combinatie van krokante ovenpartjes, pittige dressing en gerookte vis maakt dit gerecht fris, vullend én snel klaar. Werk af met dille en lente-ui voor extra kleur en crunch.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de aardappelen in partjes en verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en rozemarijn. Plaats 25 tot 30 minuten in de oven, of tot ze mooi gebakken zijn.
Meng voor de saus de mosterd, azijn, honing, mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
Lepel de saus op een plat bord. Schik er de aardappelen op.
Pluk de makreel in stukken en verdeel over de aardappelen. Werk af met dille en fijngesneden lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.