

Bereiding
Snijd het brood in hapklare stukken. Sprenkel er olijfolie over en leg het brood op de bbq of in een voorverwarmde oven. Gril tot het mooi krokant en goudbruin gebakken is.
Maak de paprika’s schoon, verwijder het steeltje en de zaadlijsten, en snijd in rondjes.
Snijd de nectarine in de helf, rondom de pit. Draai de ene helft van de nectrarine van de pit en verwijder de pit. Snijd in partjes.
Wentel de stukken paprika en nectarine in wat olijfolie en gril ze op de bbq. Pluk de makreelfilet in hapklare stukken.
Halveer de kerstomaten en snijd de sla in repen.
Maak de vinaigrette met de azijn, honing, kappertjes, geplette ansjovis en de olijfolie. Kruid nog met peper en zout.
Stel de salade samen met de sla, kerstomaten, gegrilde paprika en nectarine. Verdeel er de gerookte makreel over en werk af met de vinaigrette en de broodstukjes.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.