Gebakken aardappelen in de oven

4
60
  • 6 vastkokende aardappelen
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
  • verse dille

Verwarm de oven voor op 190°C.

Was de aardappelen en snijd ze door in de lengte. Snijd ze daarna in kwartjes.

Verspreid ze op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper en zout.

Bak gedurende 40-45 minuten.

Werk af met verse dille.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.