Krieltjes

Bijgerecht
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 600 g krieltjes
  • 3 takjes tijm
  • 4 takjes dragon
  • handvol peterselie
  • boter
  • olijfolie
  • zout

Recept

Boen de krieltjes goed.

Kook ze beetgaar in gezouten water, giet af en halveer ze.

Smelt 1 eetlepel boter en 2 eetlepels olijfolie in een bakpan. Voeg de krieltjes, takjes tijm en een snuifje zout toe en bak de krieltjes goudbruin.

Hak de blaadjes van de dragon en peterselie fijn. Zet de pan van het vuur en voeg de verse kruiden toe.

Roer om en serveer meteen.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.