Op tafel staan twee porties soep uitgeschept in lichtblauwe soepkommetjes. De soep heeft een bleke kleur dat mooi contrast geeft met het blauwe servies. De soep is afgewerkt met peterselie en balletjes.

Aardappelsoep met mosterd en balletjes

Deze aardappelsoep met mosterd en gehaktballetjes is eenvoudig, stevig en zit boordevol smaak. De pittige mosterd geeft de klassieker net dat beetje extra. Ideaal als lunch of lichte avondmaaltijd. Serveer met een stukje brood om te dippen – klaar!

Voorgerecht

40 min

Eenvoudig

Soep

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de balletjes

16 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de soep

    Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Snijd de prei en ui grof. 

    Stoof de groenten aan in wat boter samen met de geperste knoflook. Voeg de aardappelen toe en overgiet met de bouillon.

    Maak ondertussen de balletjes

    Afwerking