Tartaar van forel, radijs en aardappel, condiment van mosterd op oude wijze

4
10
  • 6 aardappelen
  • 4 forelfilets
  • ½ bosje radijzen
  • 40 g kappertjes
  • 2 soeplepels graantjesmosterd
  • 2 soeplepels ongezouten pistachenoten
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 1 citroen
  • peper en zout

Was de aardappelen en leg ze in een slakom.
Vul de kom voor de helft met water.
Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven (op middelmatig vermogen).
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van gelijke grootte.

Was de radijsjes en snijd ze fijn.
Snijd de forelfilets in blokjes van gelijke grootte.
Doe de forelblokjes in een saladekom en voeg er de aardappelen, de radijsjes, de kappertjes, de mosterd, het citroensap, de pistachenoten en de olijfolie aan toe.
Meng goed en gebruik een vormpje om de salade op een bord te leggen.
Dien koel op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.