Tartaar van forel, radijs en aardappel, condiment van mosterd op oude wijze

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 6 aardappelen
  • 4 forelfilets
  • ½ bosje radijzen
  • 40 g kappertjes
  • 2 soeplepels graantjesmosterd
  • 2 soeplepels ongezouten pistachenoten
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 1 citroen
  • peper en zout

Recept

Was de aardappelen en leg ze in een slakom.
Vul de kom voor de helft met water.
Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven (op middelmatig vermogen).
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van gelijke grootte.

Was de radijsjes en snijd ze fijn.
Snijd de forelfilets in blokjes van gelijke grootte.
Doe de forelblokjes in een saladekom en voeg er de aardappelen, de radijsjes, de kappertjes, de mosterd, het citroensap, de pistachenoten en de olijfolie aan toe.
Meng goed en gebruik een vormpje om de salade op een bord te leggen.
Dien koel op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.