Tagliatelle met kip en spinazie

4
(15) 15
  • 400 g tagliatelle
  • 1 groot pak diepvriesspinazie met room
  • 1 kruidenkaas
  • 1 ui
  • 2 grote kipfilets  of kalkoenfilet in reepjes
  • 200 g baconreepjes of spekblokjes
  • gemalen kaas voor de afwerking
  • bakboter, olijfolie, kipkruiden, zout
Snijd de kipfilet in reepjes.
Snipper de ui fijn.
Kruid de kipreepjes royaal met kippenkruiden en bak ze aan in boter.
Voeg de ui en de baconreepjes toe en laat kort meebakken.
 
Ontdooi de spinazie zoals vermeld op de verpakking.
Meng de spinazie met de kipmengeling, doe de kruidenkaas erbij, laat samensmelten en je saus is klaar.
Nog even afkruiden naar smaak.
 
Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de afgegoten pasta met de saus.
 
Serveer met gemalen kaas.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.