Start to cook

Stokbrood met kaas en tomaat

2

De ingrediënten voor dit lekker aperitiefhapje heb je waarschijnlijk al in huis. Leg het stokbrood enkele minuten in de oven en, voila, genieten maar! 

Snijd de tomaten en de kaas in plakjes en het stokbrood in schijfjes.

Leg op elk schijfje een stukje tomaat en daarop kaas.
Bestrooi ze met fijngesneden basilicum.

Zet de broodjes in de oven bij 180°C tot de kaas begint te smelten en het brood lichtjes begint te kleuren.
Dit kan ook onder de grill.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.