Rösti met Père Joseph light, spek en kruiden
Ingrediënten
- 8 aardappelen
- 300 g Père Joseph Light
- 10 spekreepjes
- 2 eetlepels Provençaalse kruiden
- boter
- olijfolie
Recept
Was de aardappelen en snijd ze in 'julienne' dit zijn extra dunne reepjes (zonder ze daarna opnieuw te wassen).
Snijd de Père Joseph Light kaas in kleine blokjes. Snijd de spekreepjes in julienne.
Meng al deze ingrediënten en kruid ze met peper, zout en kruiden.
Smelt wat boter met olijfolie in een antikleefpan en bak de mengeling tot een taart (= rösti), 10 min. langs elke kant.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.