
Ingrediënten
Voor +/- 20 muffins
- 180 g Nazareth kaas geraspt
- 150 g Nazareth boter
- 300 g bloem
- 1 el bakpoeder
- snuifje zout
- 1 tl peper
- 2 el vers basilicum fijn gesneden
- 1 ei
- 2,5 dl melk
- 4 el pesto
- 50 g geroosterde pijnboompitten
Recept
Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder, peper, zout, Nazareth kaas, basilicum, ei, melk, de gesmolten boter en de pesto in deze volgorde tot u een glad mengsel heeft.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 à 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180°C.
Werk af met pijnboompitjes.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.