Op een taartenschaal staat deze ster van een dessert te schitteren, een ode aan kaas en speculaas. De bodem is van speculaas én de topping.

Kaastaart met speculaasbodem

en topping van speculaaspasta

(76 beoordelingen)

Zelf kaastaart maken? Piece of cake! Met dit recept zet je een cheesecake op tafel met typisch Belgische smaken: een krokante speculaasbodem, romige kaasvulling en lopende speculaaspasta als kers op de taart. Geen oven nodig, wél tonnen smaak.

Dessert

35 min

Gemiddeld

Personen 8

Ingrediënten

    Voor de bodem

    Voor de vulling

    Voor de afwerking

9 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de taartbodem

    Maal de koekjes fijn in een blender of keukenmachine en doe ze in een kom. Meng er de gesmolten boter onder.

    Maak de vulling - minstens 3u op voorhand

    Afwerking