Geplette aardappel gepaneerd in groene kruiden

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 5 kleine, bloemige aardappelen
  • 250 g filet van gerookte forel
  • 1/2 ui
  • 50 g kruidenkaas
  • 40 g boter
  • 2 el groene kruiden (bieslook, kervel, peterselie)
  • peper en zout

Recept

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet ze af.
Snijd de ui flinterdun en stoof deze kort in de helft van de boter.
Prak vervolgens de aardappelen fijn met de gestoofde ui en de rest van de boter.
Breng op smaak met peper en zout.
Druk het pureemengsel door een ring en dep de bekomen rondjes in de groene kruiden.

Schik ten slotte op een bord en garneer met een stukje gerookte forel en een lepeltje kruidenkaas.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.