Dipsausje met Brugge Blomme of Brigand met rauwkost

4
(10) 10

Voor dipsaus A

Voor dipsaus B

Voor dipsaus A

Alle ingrediënten, behalve de bieslook, stevig mixen in de blender.
Kruiden met peper en zout en daarna de versneden bieslookstengels toevoegen.

Serveren met rauwkost zoals bloemkoolroosjes, wortelen en bleekselder in julienne, tomaatjes, pijpajuintjes, enz.

Voor dipsaus B

Een roux maken met de boter, de bloem, de bouillon en de room.
Daarna de Brugge Blomme of Brigand in kleine blokjes toevoegen.
Kruiden met peper en zout.
Vervolgens de eierdooier toevoegen.

Koud serveren met rauwkost of warm serveren als saus bij een vleesgerecht.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.