Brioche met kleine hamburgers en pickels

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 10

Ingrediënten

  • 8 kleine ronde briochebroodjes
  • 400 g varkensgehakt
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • ½ bot platte peterselie
  • 8 sneetjes comtékaas
  • 8 kl pickles
  • 60 g boter
  • 1 komkommer (in schijfjes)
  • zout en peper

Recept

Meng het gehakt met de fijngesneden look. Kruid met peper en zout.

Maak van het gehakt kleine hamburgers (in de vorm van de briochebroodjes). Bak de mini burgers in een pan.

Snijd de briochebroodjes in twee en besmeer 1 kant met boter.

Neem een helft van het broodje en beleg met schijfjes komkommer, de mini burger, pickels en een sneetje kaas. Bedek met de andere helft van het broodje.

Zet de briochebroodjes net voor het eten 3 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.