Boterham met plattekaas en radijzen

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

5

Ingrediënten

  • 100 g brood
  • 50 g plattekaas
  • 20 g radijzen
  • versgemalen peper
  • bieslook
  • boter

Recept

Smeer hoeve- of melkerijboter op een snee brood. Leg er een dikke laag plattekaas op. Strooi er versgemalen peper over.

Spoel de radijzen. Snijd ze in schijfjes. Leg ze op de platte kaas.

Snipper er nog wat bieslook bij.

Dien op met een frisse Oude Geuze.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.