Bladerdeeghapje met Passendale-kaas, champignons en spek

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Spek in dobbelsteentjes snijden en zonder vet bakken in een pan.

Champignons extra fijn hakken. Boter smelten, de bloem en de melk toevoegen en laten indikken op een matig vuur en ondertussen onophoudelijk roeren.

Saus op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Hou een beetje Passendale kaas over om te gratineren, de rest smelten in de saus.

Spek, champignons en gehakte peterselie toevoegen. Het geheel schikken in de bladerdeeghapjes en bestrooien met de overgebleven Passendale-kaas. Gedurende 5 min. in een op 180°C voorverwarmde oven schuiven.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.