Aperitiefcupcakes

Broodje kaas
4
25
  • 120 gram bloem
  • 100 gram zongedroogde tomaten
  • 100 gram ontpitte olijven
  • 70 gram geraspte gruyèrekaas
  • 70 ml melk
  • 70 ml olijfolie
  • 2 eieren
  • een half pakje bakpoeder
  • zout
  • peper
Leg zilverpapier op de cupcakes als je ze in de oven steekt. Zo bakken ze minder snel aan. Het deeg zal nog rijzen in de oven, giet je vorm dus niet volledig vol met het beslag.

Verwarm de oven op 180 graden.

Hak de zongedroogde tomaten en de olijven in stukjes.
Neem een kom en doe er de eieren, de melk en de olie in. Klop alles goed door elkaar.
Voeg er nu de bloem, de geraspte gruyèrekaas, de gehakte zongedroogde tomaten en olijven bij. Meng alles samen en breng op smaak met wat peper en zout. Als laatste roer je er het bakpoeder onder.

Giet het beslag in de cupcake-vormpjes en zet ze 15 minuten in de oven.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.