Aardappelen in quiche met kaas en ham

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(20) 45

Aardappelen, ham en kaas zijn een match made in heaven in deze quiche. Je kan deze quiche makkelijk op voorhand klaarmaken en de volgende dag meenemen als lunch.

Ingrediënten

Recept

Kook de geschilde aardappelen in ruim gezouten water al dente (of 3/4e gaar). Snijd ze in plakjes van om en bij de halve centimeter.

Klop de room, de eierdooiers en de melk los en breng op smaak met peper en zout.

Druk het bladerdeeg in een ingevette quichevorm en prik in met een vork.
Schik afwisselend de kaas, ham en aardappel in de vorm en overgiet met het roommengsel.

Bak gedurende 30 à 35 minuten in de oven op 200°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.