Zoete bruschetta

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Ingrediënten

  • 1 vrij dikke plak rozijnenbrood
  • 40 g platte kaas
  • 1 theelepel suiker
  • 80 g aardbeien
  • enkele blaadjes munt

Recept

Rooster het rozijnenbrood en meng de plattekaas met de suiker.

Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snijd de vruchten in stukjes. Meng ze met de fijngesneden blaadjes munt.

Smeer de plattekaas op de rozijnentoast en verdeel er de stukjes aardbei op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.