Start to cook

Wrap met reepjes varkensspiering

Varia
2
20
  • varkensspiering, in reepjes gesneden
  • 1/2 krop krulsla
  • 1 wortel, geraspt of met een dunschiller in slierten gesneden
  • 4 kerstomaatjes, in 4 gesneden
  • 2 wraps
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 mespunt komijnpoeder
  • 1 mespunt gemberpoeder
  • 1 mespunt piment d’espelette
  • 1/2 potje pikante guacamole (kant-en-klaar)
  • 1/2 potje houmous (kant-en-klaar)
  • yoghurt

Meng de houmous en guacamole elk apart met 2 el yoghurt.
Breng op smaak met peper en zout.

Haal de reepjes varkensspiering door een mengsel van olie, piment d’espelette, komijn en gember.
Bak het vlees sappig en krokant.
Houd warm.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking.
Leg ze open en beleg met een streepje houmous, sla, wortel, tomaat en varkensreepjes.
Vouw de wrap dicht en werk af met de rode ui en een lepeltje guacamole.

Geef de rest van de guacamole er apart bij.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.