Wok met rundvlees en groene curry

Hoofdgerecht
In de wok
4
  • 400 g vastkokende aardappelen (ongeveer 4 grote aardappelen)
  • 200 g rundvlees (steak)
  • ½ broccoli
  • 200 g gemengde champignons
  • sojascheuten
  • 2 lente-uien
  • 2 el groene currypasta
  • 5 dl kokosmelk
  • 3 el sesamolie
  • peper en zout

Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1,5 cm en het vlees in dunne reepjes.
Snijd de champignons in plakken en de broccoli in roosjes.

Bak de aardappelen en het vlees op hoog vuur in een beetje sesamolie.
Voeg na enkele minuten de champignons, broccoli en currypasta toe.
Bak even op en bevochtig met de kokosmelk.
Laat alles garen en breng op smaak met peper en zout.

Werk af met de gesnipperde lente-ui en sojascheuten.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief