Start to cook

Verloren brood met amandelen en appel

4
Extra lekker met een bolletje vanille-ijs !

Klop de eieren los met de melk, de suiker en de amandelschilfers.

Snijd de korsten van de boterhammen en laat ze weken in het mengsel.

Smelt wat boter in een anti-aankleefpan en bak de sneden brood erin.

Snijd de appels in schijfjes. Leg de schijfjes dakpansgewijs in een ondiepe ovenschaal en besprenkel met citroensap. Zet ongeveer 20 min. in het midden van de voorverwarmde oven op 180°C.

Houd de boterhammen warm in de oven op 180°C tot ze allemaal mooi goudbruin gebakken zijn.

Verdeel het brood over de borden en leg er de plakjes appel op.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.