Tomatensoep met varkensreepjes

4

Snijd de tomaten in stukjes. Bewaar het sap. Mix de stukjes tomaat met een staafmixer. Giet het sap van de tomaten door een zeef.

Stoof de fijngesneden groenten (ui, prei en selder) aan in boter zonder te kleuren. Voeg er de tomatenpuree aan toe en stoof nog een paar minuten. Voeg het sap van de tomaten en de bouillon erbij en laat alles een half uur op een zacht vuur koken. Breng op smaak met peper, zout en fijngehakte peterselie.

Kruid het vlees met peper en zout en bak ze heel kort in wat boter.

Doe de vleesreepjes in de soep of steek ze op een satéprikker en serveer ze bij de soep.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.