Tartaar van tomaat, basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten

  • tomaten
  • verse basilicum
  • pijnboompitten
  • geraspte Parmezaan

Recept

Snij de tomaten in 4 delen en verwijder de pitten.
Snij het tomatenvlees in zeer fijne blokjes.

Rooster de pijnboompitten en zet deze aan de kant.

Snij de basilicum in zeer fijne snippers.

Afwerking en presentatie

Meng de fijne tomatenblokjes met de pijnboompitten en basilicum  door elkaar.
Strooi als afwerking een klein beetje Parmezaan over de tartaar.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.