Bereiding
Linzen 1 nacht laten weken in water.
Sjalot, look en piment fijn snipperen en licht aanstoven in olijfolie.
Linzen laten uitlekken en bij de aangestoofde aromaten voegen, onderzetten met kippenbouilon en 10 minuten garen op laag vuur. Uitstorten op bakplaat met resterende jus en snel afkoelen.
Zuurdesem met de snijmachine fijn snijden, op de bakplaat leggen en overgieten met olijfolie en grof zout. 30 min afbakken in een oven van 160°C.
Doe 120 g jus van de buffelmozarella in een mengkom samen met de zeste van limoen, olijfolie en in dobbelstenen gesneden mozzarella.
De st-jacobsnoten ook in dobbelstenen snijden en nog 2 min mee marineren.
Een grote soeplepel linzen onderin het diepe bord scheppen.
De gemarineerde coquilles samen met de marinade aan de linzen toevoegen. Afwerken met gebakken zuurdesem.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.