Runderwang met worteltjes

4

Verwarm de oven voor op 160° C.

Schil de wortelen en snij ze in stukken.
Bak het vlees goudbruin aan in wat boter.
Haal het uit de pan en bak de wortelen en de gesnipperde sjalotten, ui en knoflook aan in hetzelfde vet.
Roer er de bloem door, overgiet met de wijn en roer goed.
Laat de alcohol uitkoken en leg het vlees terug in de pan, samen met het kruidentuiltje.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg er eventueel wat water aan toe zodat het vlees net onderstaat.
Zet de pan in de oven en laat 2 uur garen.

Lekker met gestoomde aardappelen.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.