Roggeboterhammen met vegetarische spread

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 4 dikke sneden roggebrood
  • 4 wortelen
  • 200 g tofu
  • 1 el mayonaise
  • 1 el tomatenketchup
  • worcestershiresaus
  • tabasco
  • kappertjes
  • enkele augurkjes
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Recept

Snijd de geschilde wortelen in stukken en stoom ze gaar. Laat afkoelen.

Laat ondertussen de tofu goed uitlekken in een vergiet, leg er iets zwaars op zoals bvb. een conservenblik.

Mix de wortelen en de tofu tot een smeerbare pasta.

Schep de mayonaise en ketchup eronder en breng op smaak met worcestershiresaus, tabasco, paprikapoeder, peper en zout.

Serveer met wat kappertjes en augurkjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.