Roggeboterhammen met vegetarische spread

4
  • 4 dikke sneden roggebrood
  • 4 wortelen
  • 200 g tofu
  • 1 el mayonaise
  • 1 el tomatenketchup
  • worcestershiresaus
  • tabasco
  • kappertjes
  • enkele augurkjes
  • paprikapoeder
  • peper en zout

Snijd de geschilde wortelen in stukken en stoom ze gaar. Laat afkoelen.

Laat ondertussen de tofu goed uitlekken in een vergiet, leg er iets zwaars op zoals bvb. een conservenblik.

Mix de wortelen en de tofu tot een smeerbare pasta.

Schep de mayonaise en ketchup eronder en breng op smaak met worcestershiresaus, tabasco, paprikapoeder, peper en zout.

Serveer met wat kappertjes en augurkjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.