Rode poon met gegaarde bietjes en een dressing van rode biet

Rode poon met gegaarde bietjes en een dressing van rode biet

Een echt herfstrecept. De koude vis gaat in de nog warme marinade waardoor de stukken lichtjes gaar worden, en vooral heel veel smaak opnemen. Het frisse visvlees contrasteert mooi met de aardse smaak van de bietjes.

Hoofdgerecht

120 min

Personen 4

Ingrediënten

    rode poon

    marinade soja

    rode en gele biet in zoutkorst

    dressing rode biet

    afwerking

24 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

    rode poon

    Vraag aan uw visboer twee rode ponen van ongeveer 600 g/stuk. Fileer de ponen, verwijder het vel en snijd de overblijvende middengraatjes eruit (of laat de visboer dit doen). Snijd de filets in de lengte in twee. 

    Marinade soja

    Rode en gele biet in zoutkorst

    Dressing rode biet

    Afwerking