Muffins van rode biet met frambozen en witte chocolade

4
25

Voor 8 muffins

  • 1 bokaal van 200 g rode biet in blokjes (130 g uitgelekt gewicht)
  • 150 g bloem
  • 3 eieren
  • 100 g bloemsuiker
  • 100 g zachte boter
  • 50 g frambozen
  • 50 g witte chocolade
  • 1 koffielepel bakpoeder
     

Laat de blokjes rode biet uitlekken.
Breek de witte chocolade in stukken.

Klop de boter en de bloemsuiker schuimig in een kom.
Voeg al kloppend de eieren toe.
Doe er de bloem en het bakpoeder bij en meng tot een glad deeg.
Meng er voorzichtig de rode biet en de chocoladestukjes onder.
Verdeel het deeg over papieren vormpjes.

Duw de frambozen in het deeg en bak ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.