Muffins

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

6

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 60

Ingrediënten

Voor 12 muffins

  • muffin bakvorm
  • 12 papieren vormpjes
  • 250 g bloem
  • 150 g suiker
  • 2 koffielepels bakpoeder
  • 1 ei
  • 1 vanillestok
  • 160 ml melk
  • 118 ml maïsolie of gesmolten boter

Recept

Doe bloem, suiker en bakpoeder in een kom.

Doe het ei, de melk, het merg van de vanillestok en de olie in een andere pot en klop even alles door elkaar.

Voeg de vloeistof bij de droge ingrediënten en meng alles met een houten lepel door elkaar. Kan geen kwaad als er kleine klontjes inzitten. Niet te lang roeren.

Doe de papieren vormpjes in de muffinvorm en vul deze tot 2/3. Eventueel kan je in het midden van de muffin wat confituur of chocopasta doen.

Bak in de oven op de 2 de richel van boven. Dit gedurende 20 à 25 minuten.
Laat afkoelen. 

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.