Minihamburgers met yoghurtsaus

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

Voor de saus

  • 125 ml magere yoghurt
  • 1 el gehakte bieslook
  • ½ kl komijnpoeder
  • 1 kl dragon
  • 1 el dragonazijn
  • 1 el olijfolie
     

Recept

Meng het gehakt met de sjalot, het ei, de kruiden en paneermeel. Kruid met peper en zout. Maak er 8 hamburgers van, laat ze 30 min. rusten in de koelkast.

Meng de ingrediënten voor de yoghurtsaus. Zet koel weg.

Spoel de courgette en tomaatjes. Snijd de courgette in plakjes en halveer enkele kerstomaten. Gril de burgers, het spek en de courgette op de barbecue. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze.

Beleg de broodjes met rucola, een burger, tomaat, courgette, spek en dressing. Prik er een tomaatje op. Lekker met koolsalade!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.