Start to cook

Minihamburgers met yoghurtsaus

4
25

Voor de saus

  • 125 ml magere yoghurt
  • 1 el gehakte bieslook
  • ½ kl komijnpoeder
  • 1 kl dragon
  • 1 el dragonazijn
  • 1 el olijfolie
     

Meng het gehakt met de sjalot, het ei, de kruiden en paneermeel. Kruid met peper en zout. Maak er 8 hamburgers van, laat ze 30 min. rusten in de koelkast.

Meng de ingrediënten voor de yoghurtsaus. Zet koel weg.

Spoel de courgette en tomaatjes. Snijd de courgette in plakjes en halveer enkele kerstomaten. Gril de burgers, het spek en de courgette op de barbecue. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze.

Beleg de broodjes met rucola, een burger, tomaat, courgette, spek en dressing. Prik er een tomaatje op. Lekker met koolsalade!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.