Laurieraardappelen en geroosterde bieten

4
  • 4 grote, vastkokende aardappelen (elk 200 g)
  • 400 g gemengde bieten
  • 2 witte, zoete uien
  • 2 dl witte wijn
  • 3 dl kippenbouillon
  • 2 el olijfolie
  • 1 handjevol bonenkruid 
  • 3 laurierbladen
  • peper en zout
     

Laat de bouillon en de wijn koken.
Voeg de laurierbladen toe, plaats het deksel op de kookpot en laat 10 minuten sudderen.

Kook de geschilde aardappelen 10 minuten in de bouillon en giet daarna de bouillon af.
Snijd de aardappelen, zoete uien en bieten in stukken en leg ze op een bakplaat.
Kruid met peper en zout en het gehakte bonenkruid.

Besprenkel met wat olijfolie en grill 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.