
Kaasschotel met zoetzure toets
Ingrediënten
- Le Petit Lathuy
- Le Larry, Crottin van geitenkaas
- Passendale Classic
- Nazareth Classic
- Herve
- Pas de Bleu
- Antwerps Pikantje
Recept
Hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je de kazen het best versnijdt, lees je in onze tips.
Zijgerechten:
Serveer met druiven, crackers, noten, rozijnen, ajuinconfituur.
Dranksuggesties
Straffe Hendrik, Leffe blond of bruin, Grimbergen blond of bruin
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.