Granité van rode bessen en frambozen

6
  • 250 g rode bessen
  • 250 g frambozen
  • 20 cl water
  • 150 g kristalsuiker
  • 40 cl mousserende wijn (Crémant, Cava, Spumante….)
     

Rits de rode bessen van de steeltjes.
Breng water met de suiker aan de kook.
Voeg de bessen en de frambozen toe en laat afkoelen.
Roer de mousserende wijn door het fruitmengsel.

Giet dat mengsel over in een metalen kom en zet deze in de diepvriezer.
Roer het mengsel elk half uur met een vorm los tot het volledig door ijskristallen is gevormd.
Serveer in hoge glazen en versier elk glas met een takje rode bessen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.