Geroosterde aardappeltjes

4
(10) 45
  • 3 rode uien
  • 20 kleine vastkokende aardappelen
  • 6 takjes rozemarijn
  • 1 venkel
  • 200 g artisjokharten
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout
     

Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de aardappelen en halveer ze.
Hak de venkel in 4 stukken, halveer de artisjokharten en hak de uien in grove stukken.

Leg de aardappelen in een ovenschotel en besprenkel ze met de olijfolie.
Rooster ze 25 minuten in de oven.
Draai ze om en voeg de venkel, de artisjokken, de uien en de rozemarijn toe.

Rooster alles nog 15 minuten.
Breng op smaak met peper zout.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.