Geroosterde aardappeltjes

Bijgerecht
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 45

Ingrediënten

  • 3 rode uien
  • 20 kleine vastkokende aardappelen
  • 6 takjes rozemarijn
  • 1 venkel
  • 200 g artisjokharten
  • 1 dl olijfolie
  • peper en zout
     

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Was de aardappelen en halveer ze.

Hak de venkel in 4 stukken, halveer de artisjokharten en hak de uien in grove stukken.

Leg de aardappelen in een ovenschotel en besprenkel ze met de olijfolie.

Rooster ze 25 minuten in de oven. Draai ze om en voeg de venkel, de artisjokken, de uien en de rozemarijn toe.

Rooster alles nog 15 minuten. Breng op smaak met peper zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.