Gefrituurde visfilets met wortelpuree

Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
Bereidingstijd

35

Ingrediënten

Recept

Snijd de aardappelen en wortelen in gelijk stukken. Kook ze samen gaar waarna je hem fijnstampt. Roer er melk en nootje boter door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Neem een diep bord en doe er bloem, zout en enkele draaien van de pepermolen in. Meng alles eventjes.

Snijd de visfilets in reepjes van ongeveer 4 tot 5 cm. Wentel ze door de gekruide bloem.

Frituur de visreepjes op 170° of bak ze aan in de pan. Laat uitlekken en hou ze warm.

Onmiddellijk opdienen met de wortelpuree en werk af met tuinkers.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.